Teja Perjet, ena polovica kuharskega dua Tejani, znana pa tudi kot Cool mamacita, te dni preživlja dopust na hrvaški obali. Teja, ki rada eksperimentira in ne mara rutine, vsak dan poskrbi za nekaj novega.

Pretekli vikend si je za na plažo omislila različna natikača, enega belega, drugega črnega. Ker je nosila tudi črno-bele kopalke, je svoj plažni izgled tako domiselno dopolnila, zagotovo pa ni ostala neopažena, saj je po rojstvu sinčka Inaja, ki bo kmalu dopolnil eno leto, svoje telo že spravila nazaj v vrhunsko formo.

Kako ji je uspelo?

Ko je le lahko, se je, predvsem spomladi, pridno udeleževala treningov z osebnim trenerjem in rezultati so več kot vidni. Pri tem se ji je včasih pridružil tudi partner Jani, ki pa je našel tudi novo ljubezen – hribe. V okviru Mercatorjeve kampanje V hribe lesti, dobro jesti, skupaj s stand up komikom Gašperjem Bergantom osvajata slovenske vršace, Jani pa je zavoljo pohodniških podvigov za gore uspel navdušiti tudi Tejo, tako da jim družinski izlet v slovenske gore zagotovo ne uide v teh poletnih dneh.

Foto: Instagram Teje Perjet (@coolmamacitaa)

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime