Deli

Kaj se dogaja z malim Inajem?

Jani in Teja se po treh mesecih po porodu soočata s težkimi časi. Mali Inaj je bolan, ne vedo pa točno, kaj se z njim dogaja. Sumijo na okvaro ledvičke, a na prave podatke še kar čakajo.

oh no…kdaj bo boljš oz. kdaj bo mimo :(Danes ima Inaj 3 mesečke in počasi bo potrebno prvo cepljenje. Ampak ker naj…

Posted by Cool Fotr on Montag, 13. November 2017

“Po 33 klicih na relaciji nefrološka-pediater-laboratorij in konstantnemu “teženju” (brez tega zgleda ne prideš nikamor) smo prišli, do zaključka, da pa bodo danes naredili Inaju preiskave. Najprej laboratorij, tok žalostno, da je že kar smešno. V petek smo oddali urin za uricult. V ponedeljek dobili izvid, da je pozitiven, ne koliko ampak samo, da je. Nefrologinja pa pač rabi malo širšo sliko. Po klicu laboratorija so nama odgovorili, da se ne spomnijo točno, da oni to malo vizualno odčitajo in, da je mogoče tudi zaradi tega ker je bil vmes vikend in niso odčitali po 24 urah kot je predvideno ampak po 48. Seveda je pa Inaj popolnoma ok, razigran, lepo papa, lula-kaka in je BP. Nefrološka, cela znanost je, da prideš v kontakt z zdravnico. Sestra pa bi serijsko glede na pozitivnost uriculta samo prestavila datum preiskave … Vglavnem, na koncu smo kakor sem že napisal le prišli do nekega zaključka in gremo danes na preiskave. Držite pesti da bo vse BP in ne bo potrebno jemanje nekega antibiotika pri 3 mesecih zgolj preventivno,” sta zapisala na facebook profilu Cool fotr. S tem pa sta pokazala tudi razočaranje nad slovenskim zdravstvenim sistemom. Predvsem nad tem, kako nekatere stvari potekajo.

Po 33 klicih na relaciji nefrološka-pediater-laboratorij in konstantnemu “teženju” (brez tega zgleda ne prideš nikamor)…

Posted by Cool Fotr on Montag, 13. November 2017

Inaj je moral pred slabim mesecem ostati v bolnici. Tja ga je spravila visoka vročina. Zdravniki pa so opazili možnost napačnega delovanje ledvice in pa rahlo povečano vranico. Starša sta za svojega sinčka seveda v skrbeh. Tudi mi pa mu želimo čim hitrejše okrevanje.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.