Deli

Danes bo na sporedu finalna oddaja prve sezone šova The Biggest Loser. Tekmovalci pa so zdaj že popolnoma spremenjeni.

Po dobrih treh mesecih bomo dobili prvega zmagovalca odmevnega šova o hujšanju in zdravemu načinu življenja. The Biggest Loser prihaja h koncu. Kdo bo postal veliki zmagovalec? Edina ženska finalistka, ki ima zaradi nizke telesne teže dobre možnosti za končno zmagoslavje? Ali bo denarno nagrado domov odnesel eden izmed moških tekmovalcev. Le-ti so namreč dosegli največje vizualne spremembe.

Ne glede na to, kdo bo končni zmagovalec, je že zdaj jasno, da so vsi postali življenjski zmagovalci. Predvsem štirje finalisti. Njim je resnično uspela največja vizualna sprememba. Ta pa je s sabo prinesla tudi več zdravja in dobrega počutja. Zadnje fotografije finalistov pa kažejo na to, da je njihova sprememba res največja.

Planet TV je namreč objavil fotografijo promocijskega fotografiranja finalistov. Na njej pa je resnično vidna neverjetna sprememba. Tekmovalci so namreč zadnja dva tedna preživeli doma in so se na finale pripravljali sami. Kdo pa je bil pri tem najbolj uspešen? To bomo videli danes!

 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.