Slovenski ‘youtuber’ Pero Martić je poskrbel, da sta se Tilen Brglez in Polona Kranjc končno odpravila na zmenek. Poglejte, kaj sta počela in kako klavrno se je končal.

V četrtek zvečer smo na ‘Youtube’ kanalu Pera Martića spremljali zmenek zmagovalca Kmetije Tilna Brgleza in Polone Kranjc. Odvijal se je v romantični restavraciji in v živo ga je spremljalo več tisoč gledalcev.

Oba glavna akterja sta bila zelo lepo oblečena in do potankosti urejena (všeč nam je bila Polonina pričeska). Da je bilo vzdušje napeto in zanimivo, je poskrbel Pero, ki je golobčka animiral z različnimi igrami. Celo poljubljala sta se, ko so všečki dosegli neko vnaprej določeno mejo. Na neki točki je Polona Tilnu priznala, da se ima lepo in da bi ji bilo bolj všeč, če bi bila na zmenku sama. Mar to pomeni, da so se že prižgale prve iskrice?

Neprijeten zaključek

Na koncu zmenka sta se bivša tekmovalca Kmetije odločila, da si prebodeta del telesa. Polona jezik, Tilen bradavičko. Vse je potekalo gladko, dokler ni Poloni po prebadanju postalo slabo. Verjetno nihče takšnega zaključka ni pričakoval, zato upamo, da bodo kaj podobnega kmalu ponovili.

Dogajanje si lahko pogledate v spodnjem videu:

In še nadaljevanje:

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekBosta Jurij Zrnec in Aleksandra Ilijevski zibala?
Naslednji članekTako danes izgleda Stanka Tokić, ki smo jo lahko spremljali v Kmetiji