S 1. oktobrom na Hitradiu Center začenjajo z novim jutranjim programom, katerega voditelji bodo Boštjan Klun, Tim Kores in Tanja Kocman.

Slednja bo kot moderatorka in predstavnica ženskega spola oba brzdala in s svojimi iskrivimi dovtipi poskrbela za dodatno dozo smeha.

Klun&Kori sta se danes, 10. septembra odpravila na turnejo po Sloveniji, kjer bosta spoznavala slovenske poslušalce. Zanimalo ju bo, kaj zjutraj delajo, kako se zbujajo in kakšne so njihove jutranje navade. Zanima ju, kakšen program si poslušalci želijo in kako ga lahko skupaj naredijo še boljšega.

V eter se bosta oglašala Tanji, ji poročala, katere kraje sta obiskala, kaj delata in kdo bo drugega premagal v jutranjem izzivu. Prvi vklop bo danes na kmetiji Dvornik.

Jutranjo oddajo v studiu Hitradio Center uradno začenjata 1. oktobra, kjer se bosta pridružila Tanji.

Kori kot živahen, mlad, iskren, nadarjen glasbenik, s svobodnjaškim pogledom na svet in ženske, privablja mlajšo ciljno publiko. Klun razgledan, artikuliran, izkušen očka z realnim pogledom na svet in kritičnim očesom do aktualnega dogajanja, privablja starejšo ciljno publiko. Med njima je 10 let razlike. Skupaj tvorita zabaven duet, ki bo zabaval jutranje poslušalce.

PUSTITE KOMENTAR

Vpišite komenetar
Vpišite svoje ime