Tina Blašković je bila letošnja tekmovalka resničnostnega šova Sanjski moški. 30-letnica je spregovorila o dogajanju v šovu in po njem.

Bila je najstarejša tekmovalka, zato je, ko je videla vsa dekleta in Blaža doživela razočaranje. Mislila je, da bo sanjski moški nekoliko starejši in da bodo tudi dekleta bolj v letih. A je tekom spoznavanja deklet ugotovila, da so mnogo bolj zrela za svoja leta.

V intervjuju za zadovoljna.si je povedala tudi, da z Blažem nimata več stikov. Med predvajanjem šova sta skupaj posnela kratek video, a to je bilo vse. Tudi Blaž je že večkrat poudaril, da v šovu ni iskal prijateljstva temveč zvezo, zato s tekmovalkami ni ostal v stiku.

tina-in-tjaša
Tina je stakala iskreno prijateljstvo s Tjašo. Vir: Instagram

Tina je dodala, da je v šovu stakala pristna in resnična prijateljstva. Eno izmed najbolj močnih je vsekakor s Tjašo Kramarič. Z njo sta tudi že posneli serijo vročih fotografij, ki si jih morate pogledati.

V prihodnosti simpatična Primorka namerava oživeti svojo znamko kopalk ter izvesti še nekaj projektov, o katerih še ne želi govoriti. Pravi, da bo leto 2023 njeno leto in tudi mi ji iz srca to želimo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEva Irgl se je za božič po gozdu sprehajala z njim
Naslednji članekNika Zorjan se je trudila, a rezultat je bil kljub temu katastrofalen