Tina Gorenjak je odkrito spregovorila o svoji bolezni.

Tina, ki se lahko pohvali z izklesanim telesom, je ženska, ki je navdih in vzornica mnogim. Njena energija, njena moč, ona sama. Je kot en sonček, ki se, ki razsvetli vedno znova kjerkoli se pojavi.
Zadnje mesece pa je svojo bolezen skrivala pred javnostjo, a je tokrat odkrito spregovorila o občutkih in boju proti raku.

Ob fotografijah, ki jih je delila z nami, je zapisala takole:
“V zadnjem času, so se mi zgodile čudovite reči. Partnerska ljubezen, izid prve knjige Najti ljubezen, ki ste jo sprejeli z navdušenjem in še kaj.
Velikokrat dobim komentarje, da se vas je knjiga globoko dotaknila, ker je tako življenjska in je prava protiutež vsem sijočim »instagramerskim« podobam življenja. Zato čutim, da zdaj, ko sem iz »tahudega« ven, z vami delim še drugo plat mojih zadnjih nekaj mesecev.
Februarja sem ponovno zbolela za rakom. Dobra novica- ni bila ponovitev prve bolezni, kar pomeni, da je bilo zdravljenje takrat več kot uspešno. Slaba novica- ta oblika raka zdaj, je bila agresivna, hitrorastoča, nagnjena k metastaziranju in zelo redka. Tokrat ni bilo druge pomoči in dobesedno čez noč se je moj svet obrnil na glavo. Nekaj mesecev kemoterapije, operacija, obsevanja… Ne bi rada razpredala o bolezni ali trpljenju, saj je ljudi, ki doživljajo podobno zgodbo (žal) ogromno. Povem le zato, ker sem tu, živa in zdrava, čeprav je bilo kar kritično. Povem zato, da dam komu spodbudo, pogum in upanje, da bolezen rak ni nujno »smrtna obsodba«.
No, tudi zato, da lahko grem vsaj v trgovino brez lasulje, ne da bi se mimoidoči spraševali, kaj je narobe z mano. 😁🫣
Za nastope v javnosti pa jo bom vseeno obdržala. Ne zato, ker bi me bilo sram, samo bolj prijetno se počutim z daljšimi lasmi. O bolezni ne mislim dolgo razpravljati, napisala bom samo še nekaj objav, da se lahko zahvalim vsem čudovitim ljudem, ki so mi omogočili, da sem optimalno splavala iz te neljube situacije in da povem nekaj izjemnih (dobrih) stvari, ki so me pospremile na moji poti do ozdravitve. Ekola, takle mamo. Želim vam (in sebi) veliko zdravja!

Hvala dragemu prijatelju Dejanu Nikoliću za čudovite fotografije in srčni prijateljici Mateji Naberšnik za ličenje (oblikovanje frizure tokrat ni bilo potrebno hihi 😁)” 

Odkrito je spregovorila.
Vir: Instagram
Vzornica mnogih.
Vir: Instagram

S tem ko je Tina delila svojo zgodbo z nami je vlila moč, upanje in vero mnogim, ki se prav tako kot ona borijo z rakom.


Zadnje novičke

Prejšnji članekEva Boto ne skriva več te vesele novice
Naslednji članekS takšno lepotico Miha Hercog preživlja svoj čas