Ta vikend bo za vse gledalce zimskih športov s področja Evrope, Azije in Pacifika prava poslastica, saj bodo prvič imeli možnost olimpijsko in svetovno prvakinjo Tino Maze spoznati tudi kot strokovno komen­tatorko TV prenosov alpskega smučanja.

S Tino Maze v vlogi strokovne komentatorke, Eurosport ponovno potrjuje svojo vodilno vlogo pri pokrivanju olimpijskih športov. Eurosport pri športnih prenosih nima konkurence, saj je z ekipo in kamerami prisoten na vseh večjih tekmova­njih zimske sezone v 12 različnih zimskih športih. Vsak prenos tekem gledalci lahko spremljajo v družbi najboljših poznavalcev posameznih disciplin, med ka­terimi sta denimo tudi Martin Schmitt in Adam Malysz.

"V čast mi je, da bom tokrat lahko članica komentatorske ekipe Eurosporta, kjer so zimski športi tako rekoč doma. Komaj čakam, da bom z gledalci delila svoje smučarsko znanje in izkušnje, ki sem si jih pridobila v tekmovalni karieri," je dodala Tina Maze.

Tina Maze bo v živo pred in po vsaki tekmi strokovno analizirala vožnjo, teren in pogoje. Tina je ena izmed šestih tekmovalk v zgodovini športa, ki jim je us­pelo osvojiti vseh pet disciplin svetovnega pokala, zato bo s svojim raznovrst­nim znanjem lahko brez težav pokrivala vse tekme tega vikenda.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFaki je veliki zmagovalec Kmetije: Nov začetek
Naslednji članekTjaša Kokalj sanje uresničila, ko je iskala darilo za moža