Tina Maze, slovenska legendarna smučarka, se je v teh dneh zamerila mnogim Slovencem. Predvsem tistim, ki so nasprotniki cepljenja. Vlada Republike Slovenije je namreč objavila posnetek s Tino, ko se je šla cepiti. Dejala je, da je prebolela COVID-19 in se sedaj, ko je minilo 6 mesecev od okužbe, tudi cepila. Vse skupaj je tudi dokumentirano v posnetku.

A mnoge nasprotnike cepljenja je to precej zmotilo. Zvrstili so se komentarji, ki so bili vse prej kot prijazni do nje.

“Tina, Tina zelo sem navijala za tebe, a danes, si se mi zelo zamerila. S to reklamo za cepljenje, si razočarala marsikoga, ki te je spoštoval, no vsaj zame je spostovanja konec, bi mogoče še javila s čim si bila cepljena. A je bil placebo, vitamini ali fiziološka??? Saj je vendar jasno, s čim se vplivneži cepijo.”

“Izgubila si vse spoštovanje ljudi, na katerem si trdo delala praktično celo svoje življenje. Ne morem verjeti, da si se šla tako prodat. Sram te je lahko v dno duše. Morala bi biti na strani ljudstva, ne pa na strani korporacij. Če to ni zgolj tvoja marketinška poteza in si se res cepila, boš kmalu spoznala posledice … Karma is a b….”

To sta le dva komentarja ljudi, ki so nad dejanjem Tine ogorčeni. K sreči jih je precej tudi takih, ki njeno odločitev in javno izpostavljanje glede cepljenja odobravajo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekGregor Čeglaj: okradli so ga! V pretresljivem videu poglejte, kako je vse skupaj izgledalo
Naslednji članekSonja Plešnar (Ljubezen po domače) razkrila, kaj se je zgodilo z njenimi lasmi