Tina Maze, nekdanja vrhunska slovenska smučarka, je iskreno spregovorila o svojem spremljevalcu, ki za mnoge ni več samoumeven.

Tina Maze je bila vrhunska smučarka in ponos Slovenije. Korošica, ki je v nedavnih poplavah obiskala svojo rodno Črno na Koroškem in pokazala, kakšno opustošenje je naredila voda, je sedaj povedala nekaj modrih besed.

tina maze in njen avto

Fotografirala se je poleg svojega avtomobila in zapisala takole:

“Imeti avto v teh časih ni več samoumevno. Zato sem še toliko bolj hvaležna, da se lahko vozim okoli s tem lepotcem. Trenutki, kot smo jih bili deležni lani z ognjem, letos s poplavami opozarjajo, da smo najbolj zanesljiva vez ljudje in to kar nosimo v sebi – znanje, vrednote, spretnosti-fizične in mentalne. V težkih trenutkih se gradijo najlepše zgodbe, odnosi med nami se izboljšujejo, ni prostora za negativo, saj je je že dovolj okoli. In ko bo vse znova, kot je bilo, ne pozabite te težke trenutke! Ti so tisti, ki nas bodo naredili močnejše in bolj pripravljene na nove preizkušnje. Nasmeh na obrazu …. saj za dežjem vedno posije sonce! Gremo naprej!”


Zadnje novičke

Prejšnji članekTekmovalka letošnje Kmetije ujeta v objemu s tem znanim slovenskim glasbenikom! Opa!
Naslednji članekIris Mulej je poskrbela, da je hči Isabella imela nepozaben rojstni dan! Poglejte to, noro!