Najuspešnejša slovenska športnica vseh časov Tina Maze, je razkrila sedem skrivnosti do uspeha.

 V petek, 25. novembra so v Cineplexxu Kranj gostili premiero filma 7doUspeha (7toHeaven). Pet razprodanih dvoran priča o dejstvu, da je bilo zanimanje za omenjeni športno-tehnični film res veliko. Premiere so se udeležili ustvarjalci filma, režiser in smučarski demonstrator Sandi Murovec, Tina Maze, vodja ekipe Team to Amaze, Andrea Massi ter mnogi drugi ugledni gostje.

Povabljene so pozdravili Bogdan Gabrovec, predsednik Olimpijskega komiteja Slovenija (OKS), župan mestne občine Kranj, Boštjan Trilar ter dr. Janez Kocijančič, predsednik Evropskega olimpijskega komiteja (EOC)  in podpredsednik FIS.

Tina Maze je vse zbrane presenetila z urejenim videzom od nog do glave, ter se nasmejana sprehodila po rdeči preprogi. Ko je pred Cineplexx-om izstopila iz avtomobila, so jo skrbno spremljali varnostniki, v kratki obleki pa je pokazala zapeljivo, še vedno izklesano športno postavo.

Premiera se je zaključila z zabavo ob živi glasbi v Bowling baru Planeta Tuš Kranj. Posebna glasbena gosta sta bila Andrej Šifrer in Matjaž Jelen.

V tehnično-športnem filmu Tina Maze, naša najboljša smučarka vseh časov in Sandi Murovec, demonstrator alpskega smučanja, izpostavita 7 tehničnih podrobnosti vrhunskega alpskega smučanja, ki po njunem prepričanju predstavljajo ključ do vrhunske izvedbe slehernega zavoja. Zaradi velikega zanimanja bo film od četrtka, 1. decembra predvajan tudi na rednem sporedu Cineplexx Slovenija.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZgroženi in panični starši otrok šole, kamor hodi Barron Trump
Naslednji članekKlemen Bunderla in Jure Godler navdušila znane obraze