Tjašo Kokalj Jerala poznamo kot voditeljico oddaje Top 4, pa kot model, pred devetimi leti pa je bila tudi miss universe Slovenije. 

Pred kratkim je na socialnem omrežju objavila fotografijo, ki pa je dosegla daleč največ všečkov in komentarjev. Zakaj je knjiga, ki jo ima na fotografiji, obrnjena narobe? Se je Tjaša z njo le slikala in ni bila pozorna, ali kaj se je zgodilo?

Že ob fotografiji, ki jo je objavila, je zapisala, da prav tako ve, da je knjiga obrnjena narobe, a je dodala, da je pravzaprav fotografija prezrcaljena. Ob tem se je vsul val komentarjev, ki so jo naredili malo besno.

Tjaša je nato objavila še pravilno različico in dodala, da se včasih čudi, zakaj jo to še vedno doseže, da ni med neumnimi.
Pravi, da bi tisti 'tapametni' dokaz, da je fotografija zares obrnjena narobe oz. prezrcaljena (in ne knjiga) kaj hitro našli na drugi fotografiji, saj bi ugotovili, da Tjaša tudi tetovaže zapestnice nima na desni roki, ampak na levi.

 

 

Sometimes, I wonder … Why it still gets me … Thanks for all you 'love' guys, but this time, for sure, I'm not the stupid one, 'holding the book upside down', I just flipped the picture. Prove is 5 pictures away on my profile, as I do not have a tattooed bracelet on my right hand as it appears in that picture, but on my left as you can see here. Maybe this is taking it a bit far, but you're all mocking me and being funny and I came along on that ride for a bit, but now it's enough. The easy way out would be just to delete the picture, but that's just not my style


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠpela Grošelj si jih je spet zaželela
Naslednji članekKaty Perry po golem Orlandu pokazala hlačke