Deli
RTV, Žiga Culiberg

Sicer ne skriva, da se navdušuje tudi nad ekstravagantnimi oblačili, še posebej zato, ker je igralka in voditeljica, zato se z njimi sreča večkrat kot običajne ženske. Vendar za revijo Story priznava, da nima poguma, da bi se z vpadljivimi oblačili sprehodila po Ljubljani, zato si takšne priložnosti največkrat obleče nevtralno opravo, kavbojke in majico. Sicer pa priznava, da je njeno najljubše oblačilo pižama, v kateri preživi večino časa doma, če pa je pižama še moška, pa je občutek toliko bolj prijeten.

Sicer pa jo moda zanima že od najstniških let, odkar pa se je podala v medijske vode, pa je svojo zanimanje izpopolnila še s prakso. Od oblikovalcev vedno prisega na stil Stelle McCartney, Christopherja Baileyja in Miu Miu, od slovenskih pa ji je najbolj pri srcu Uroš Balantič.

Kar se nakupovanja tiče pa jo navdušuje v manjših količinah in manjših trgovinah, kjer je vse urejeno od glave do pet, večja nakupovalna središča, kjer popolnoma izgubi glavo, jo vedno prestrašijo. Sicer pa pravi, da svojo nakupovalno mrzlico vedno poteši v teh manjših trgovinah, kjer najde vse kar potrebuje in želi.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.