Minuli vikend smo na malih zaslonih lahko spremljali, kako je Blaž Kričej Režek (sanjski moški) na poseben zmenek povabil 3 izbranke. Vsako posebej.

Z vsako je odšel na posebno doživetje, zvečer pa brez kamer prespal v udobni sobi. Srečnice so bile Arijanna, Lara in Kristina. Kaj točno se je dogajalo, ko so kamere ugasnile, ni razkril. Je pa to namesto njega povedal Gregor Čeglaj (lanski sanjski moški), ki je dejal, da je z Arijanno in Laro šel do konca in da ima preverjene ter resnične informacije. Obe sta se že odzvali na domneve in jih zanikali.

Blaž je v oddaji Sanjski moški: osebno povedal novinarki: “A veš, če bi hotel tako s tremi puncami preživeti eno noč … Odvisno od dekleta spet, ampak ponavadi si moraš vzeti čas, iti z njo na zmenek, dva, tri mogoče. Tam nekje pri tretjem lahko pričakuješ, da bi jo lahko povabil že k sebi,” in s tem nakazal, da mu je bil takšen način zmenkov zelo všeč.

Blaž je Laro zmasiral. Vir: Voyo.si
Blaž je Laro zmasiral. Vir: Voyo.si

Ko ga je novinarka vprašala, kaj se je dogajalo, ko ni bilo več kamer, je le skrivnostno odvrnil: “Tukaj moram ostati kavalir, ne povedati ničesar, lahko pa dekleta povedo, če bodo želela, kaj se je dogajalo.”

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekTako oblečene Alenke Godec še nismo videli. Tudi nas je presenetila
Naslednji članekAnja Širovnik in Kaja Casar na Tenerifih doživljali nočno moro