S posebno izdajo Découverte, boste odkrili čudovito kavo za vsako priložnost, tako pri zajtrku, po kosilu ali večerji in tudi od prijetnih trenutkih s prijatelji ali najdražjimi.

V tem edinstvenem izboru boste našli močno kavo, blago kavo, lahko okusno kavo, kavo obogateno z afriškimi začimbami in kavo s svežim pridihom različnega sadja, ki vas bodo poživili in razveselili.

Za bralce spletnega portala TočnoTo 10% popust s kodo: SI-36578

Več o posebni izdaji kave Découverte in ostalih posebnih izdajah »

Uživajte 🙂

Švicarski proizvajalec KONTCH’s E&E nudi ekskluzivno kavo najvišjega kakovostnega razreda in najvišjega standarda. Kavo gojeno z ljubeznijo in spoštovanjem, ob izpopolnjevanju načela trajnosti in sledljivosti. Družinsko podjetje ima korenine v Kamerunu. S projektom zagotavlja trajnostni razvoj lokalne skupnosti, financira šolanje otrok do 16. leta, organizira tečaje za otroke z motnjami, zagotavlja trajnostno delovno okolje za pošteno plačilo in kontinuiran razvoj za razne priložnosti, financira socialne aktivnosti, itd.

“Vso našo pozornost namenjamo temu, da bi vam prinesli odlično in edinstveno kavo.”

“Z ljubeznijo kavo posadimo, jo gojimo, jo žanjemo. Z ljubeznijo jo pražimo. Spoštujemo ljudi in okolje. Držimo se načel trajnosti in odgovornosti.”


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.
Prejšnji članekPoglejte, kje se je potepala Nina Pušlar
Naslednji članekNika Urbas v nedrčku pokazala svoje ženske čare