Robert Kranjec je najavil svoje slovo in končal dolgoletno kariero skakalca. Na Planici je tako skočil zadnjič, zdaj pa se bo posvetil družini. Se je pa prve dni posvetil svoji drugi strasti …

“Nikoli ne bom pozabil tega vikenda, nikoli ne bom pozabil vaše podpore. Na vaši energiji sem poletel. In še letim. Hvala za vse besede podpore, spodbude in lepih misli ob zaključki moje kariere. Hvala, ker ste navijali zame. Vaša podpora je bila zame neprecenljia!”, je zapisal.

PREBERITE TUDI:   Robert Kranjec sporočil žalostno vest

Kranjec je še zapisal, da je čas, da se vsak večer vrne k njegovi Špeli in hčetki Piki. “Da se vsako jutro zbujam z njima. Čas je, da vzletijo moje nove sanje,” je še dodal. Prvi teden po koncu svoje kariere je tako najprej malce zadihal in se posvetil svojemu drugemu priljubljenemu športu – kolesarjenju.

“Uspel sem malo predihati, malo prespati. Si zjutraj nase navleči dres fantastičnega Primoža Rogliča in se s kolesom zapeljati v nov dan, novo življenje. Fotografija je od danes, 84 km narejenih . Šport mi je res zlezel pod kožo. Očitno ne bom mogel brez njega,” je zaupal Kranjec, ki je nato včeraj s kolesom naredil 128 kilometrov.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSanja Grohar z družino odpotovala na prvi dopust
Naslednji članekMasterChefovka Lučka je s tem šokirala sodnika Bineta