Ko ste že nekaj časa v zvezi, si verjetno želite popestriti spolno življenje. Mnogi posežejo po različnih spolnih igračkah, drugi si omislijo zanimivo in drzno pohištvo, ki lahko užitek povzpne na popolnoma drug nivo. Med drzno pohištvo spada tudi tantra stol, odličen in diskreten kos pohištva, ki vas bo spomnil, da si je treba vzeti čas za intimo, hkrati pa vama omogočil neskončne možnosti doseganja orgazmov.

Diskreten in kvaliteten ByLUXI Tantra stol 2.0

Tantra stol vaju bo v vsakdanjih trenutkih že samo s svojim obstojem spodbujal k bolj pogosti intimi in povezovanju en z drugim. Dal vama bo neskončne možnosti in končno bosta lahko osvobodila svoji telesi ter enostavno in tekoče dosegla intimne položaje kamasutre.

Tantra stol. Vir: Svet užitka

Vsak nov tantra stol ima na spodnji strani dodane gumbe, ki vama omogočajo, da na stol pripneta praktično karkoli, od BDSM privezov do drugih različnih pripomočkov za večji užitek. Lahko se dokupijo tudi pasovi za pripenjanje in čudovita blazina za večje udobje.

Zakaj ga preprosto morate imeti?

Večina erotičnih produktov v tvojem domu zahteva diskretnost, tantra stol pa je popolno nasprotje. Je samostoječ kos pohištva, ki ga lahko postavite kamorkoli.

Nihče se ne bo nikoli spraševal, kaj je njegov namen – vedeli bodo samo tisti, s katerimi si delite isto strast do intime in užitka. Kljub močni konstrukciji, je stol še vedno tako lahek, da ga lahko po mili volji prestavljate iz prostora v prostor brez škripanja in velikega napora.

Tantra stol za nove užitke. Vir: Svet užitka

V vajin dom bo stol vnesel moderen in klasičen videz, lahko ga uporabljate tudi kot počivalnik.

ByLUXI Tantra stol 2.0 vama bo omogočil, da se podata na luksuzno potovanje, ki bo popestrilo vajin odnos in vama spremenilo življenje! 

 

 

Sponzorirana objava.

Prejšnji članekTina Gaber: Tako v strahu boža nedolžne priseljenke
Naslednji članekTega ni storila samo Katarina Čas, temveč tudi Domen Valič