Starši težko najdejo dejavnost, ki pritegne otrokovo domišljijo in jim omogoča svobodo raziskovanja. Od trenutka, ko boste videli Piklerjev trikotnik, boste razumeli, zakaj je to varen in zabaven način, da otroke spodbudite k aktivnosti in učenju.

Piklerjev trikotnik je igralo, ki je prevzelo svet. Te čudovito izdelane lesene konstrukcije so postale priljubljene med starši in skrbniki zaradi svoje sposobnosti, da izzovejo otroke na različne fizične in kognitivne načine.

Piklerjev trikotnik
Piklerjev trikotnik. Woodee.si

Kaj je Piklerjev trikotnik?

Piklerjev trikotnik je močna lesena konstrukcija, namenjena igri in telesnemu razvoju otrok. Sestavljen je iz niza trikotnih stranic s prečkami, ki služijo kot stopnice, rampe ali plezalne površine. Navadno ga dopolnjuje deska s klančino na eni strani in lestvijo oziroma oprimki za plezanje na drugi strani. Kljub svoji preprostosti je veliko več kot le plezalo – predstavlja razvojni pripomoček, ki ga z veseljem uporablja na tisoče družin po svetu.

Zakaj je tako priljubljen?

Piklerjev trikotnik ni le igrača, ki bo stala v kotu in nabirala prah. Je razvojno orodje, ki podpira gibalni razvoj otroka, izboljšuje ravnotežje, krepi celo telo, prispeva k boljšemu fizičnemu zdravju, prispeva k motoričnim sposobnostim in je uporabno več let, saj raste z otrokom. Na začetku se lahko uporablja kot stojalo za viseče igrače, nadalje služi kot opora pri učenju postavljanja na noge, malčki se že lotijo plezanja gor in dol, kasneje pa tudi čez. Ko je plezanje usvojeno lahko trikotnik izboljšamo s klančino za dričanje in desko z oprimki za plezanje.

Piklerjev trikotnik. Woodee.si
Piklerjev trikotnik. Foto: Nadja Zobec Krže Photography

Kje ga lahko kupite?

Nabor Piklerjevih trikotnikov lahko kupite v spletni trgovini woodee.si. Zagotavljajo hitro dostavo, 100 % garancijo na zadovoljstvo in kakovost izdelkov ter preverjeno kvaliteto slovenskih ter evropskih proizvajalcev.

Pestra ponudba Piklerjevih trikotnikov. Woodee.si
Pestra ponudba Piklerjevih trikotnikov. Woodee.si

 

 

Sponzorirana objava.


Zadnje novičke

Prejšnji članekArijanna Sara di Palma se je poškodovala
Naslednji članekNEVERJETNO! Darja Gajšek je pokazala, kaj je storila