Teja Perjet Jugovic in Jani Jugovic sta včeraj praznovala prvo obletnico poroke. Kot se za zaljubljen par spodobi, sta si na družbenih omrežjih namenila nekaj lepih, ganljivih besed in objavila zaljubljene fotografije.

Teja je zapisala: “Danes je na vrsti on. Moj prijatelj, ljubimec, sorodna duša, partner, moje vse. @coolfotr. V trenutku, ko si stopil pred mene, sem bila tvoja. Cela. Bil si najlepši moški, kar sem ga kdajkoli videla. Najbolj prijazen, sexy, duhovit in topel človek. In ko si tako vneto in živo razlagal o stvareh, si me prevzel. Naučil si me življenje zajemati s polno žlico. Učiš me živeti s polnimi pljuči. Še nikoli me ni nihče tako osrečeval kot to počneš ti. Priznam, še danes ne vem kaj mi razlagaš. Ker sem ob tebi kot najstnica, ki zaljubljeno in brezglavo leta. Ki vidi v tebi vse in še več. Ki je najbolj hvaležna, da si se ji zgodil. Za vedno hočem, da se mi dogajaš. Znova in znova. Za vedno hočem bit tvoja. Ljubim te. Ljubim naju.
One year down. Forever to go.”

Peljala ga je tudi na kosilo. Vplivnež se je sicer najprej malo pritoževal, a je v hecu rekel, da je vseeno bolje, kot če bi mu sama skuhala. On jo bo sicer peljal na večdnevni oddih, kjer bosta skupaj preživela nekaj kvalitetnega časa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa) on

Prejšnji članekPoglejte, kje v teh negotovih časih pohajkuje Helena Blagne
Naslednji članekDejan Vunjak lovi še zadnje in se zraven sprašuje tole