Z velikim finalom se je v soboto na Planetu zaključil resničnostni šov Bar. V finalnem večeru so na vroče stole sedli Katarina, Kristian, Matej, Sandi, Srečko in Tea.

Razburljiv finalni večer sta vodila odlično razpoložena Domen Kumer in Jasna Kuljaj. Prvi se je poslovil Srečko, sledili sta Katarina in Tea, nato pa je iz boja za 50.000 evrov izpadel še Kristian. V superfinalu sta tako ostala Sandi in Matej, ki sta bila zelo priljubljena tudi pri svojih sotekmovalcih. Velika zmaga in visoka denarna nagrada sta na koncu pripadli Sandiju Jugu iz Poljčan.

Sandi je veljal za najbolj umirjenega tekmovalca in hkrati tudi za najbolj izkušenega v gostinskih vodah. “Bar si bom za vse življenje zapomnil kot res enkratno in neponovljivo izkušnjo. Niti za trenutek mi ni žal, da sem bil del tega,” je povedal 30-letnik, ki mu je ob zmagi čestitalo tudi dekle Alja. “Morda celo več kot zmaga in denar šteje celotna izkušnja, ki je bila res enkratna in neponovljiva” je ganjeno ponovil ob zmagi in se zahvalil vsem, ki so glasovali zanj.

Foto: Bojan Puhek