Letošnje poletje je priložnost, da stopiš v  modni svet lika iz serije Sex v mestu.

To poletje lahko pokažeš svojo kombinacijo stila in samozavesti. Si kdaj sanjala o tem, da bi zasijala kot prava diva, polna elegance in privlačnosti, kot je Samantha iz kultne serije Sex v mestu?

Stil Samanthe v seriji Sex v mestu
Vir: Instagram, @stylesbybells

Začni svojo preobrazbo s čudovitimi oblekami, ki poudarijo tvojo postavo. Izberi oprijete kroje, ki bodo pokazali tvoje ženstvene obline, a obenem ohranili pridih elegance in šarma, ki sta značilna za Samantho. Izberi elegantne čevlje z visoko peto, ki bodo poudarili tvojo držo in ti dodali gracioznost pri vsakem koraku.

Stil Samanthe v seriji Sex v mestu
Vir: Instagram, @stylesbybells

Samantha je znana po svoji drznosti in eleganci, zato se prepusti barvitim odtenkom, ki bodo polepšali tvoj videz in te naredili opazno kjerkoli se pojaviš. Dodaj svojemu izgledu piko na i z izbranimi dodatki, ki bodo odražali tvojo osebnost. Veliki, dramatični uhani, elegantna zapestnica ali modna sončna očala bodo tisti detajli, ki bodo dopolnili tvoj videz.

Stil Samanthe v seriji Sex v mestu
Vir: Instagram, @stylesbybells

Ne pozabi na svojo notranjo moč in samozavest. Samantha je bila ženska, ki je vedela, kaj hoče, in to tudi dosegla. Sprejmi svoje telo, svojo osebnost in svoj stil.

 

 

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠpela Grošelj je skupaj s tem tekmovalcem eksperimenta Poroka na prvi pogled
Naslednji članekČuki v šoku! Ne morejo verjeti, da se jim je zgodilo to