Pomlad je čas prebujanja narave, svežine in lahkotnosti, ki se odraža tudi v modi.

Za ženske, ki obožujejo eleganten in ženstven videz, so svilene oblekice v beli barvi in beli suknjiči, dolge široke hlače in salonarji odlična izbira za pomladne dni.
Bel suknjič in elegantne petke
Vir: Instagram

Svilena oblekica v beli barvi je prava poletna paša za oči. Lahka, zračna in elegantna, ta kos oblačila je idealen za toplejše dni. Bela barva simbolizira nedolžnost, svežino in eleganco, kar se odlično sklada s pomladnimi trendi. Svilena tkanina dodaja občutek razkošja in glamurja, zaradi česar je bela svilena oblekica nepogrešljiv kos v omari vsake modne navdušenke.

Bele petke in bel eleganten top
Vir: Instagram

Za bolj formalen in eleganten videz lahko belo svileno oblekico dopolnite z belim suknjičem. Suknjič bo dodal strukturo in stil vašemu outfitu ter ustvaril popolno uravnoteženost med lahkotnostjo oblekice in eleganco suknjiča.

Bel suknjič z lahko roza barvo
Vir: Instagram
Dolge široke hlače v beli barvi so udobne, hkrati pa izžarevajo eleganco in stil. Kombinirajte jih s svetlimi bluzami ali topi za svež in trenden pomladni videz. Te hlače so odlična izbira za številne priložnosti, saj se lahko nosijo tako v vsakdanjem kot tudi bolj formalnem okolju.
Belo zlata kombinacija
Vir: Instagram

Za piko na i svojemu pomladnemu outfitu dodajte elegantne salonarje in izbran nakit. Salonarji bodo vašemu videzu dodali eleganco in ženstvenost, nakit pa bo poudaril vaš slog. Izberite nežne in tanke verižice, obeske ali uhane, ki bodo dopolnili vašo podobo in jo naredili naravno.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNika Zorjan je spregovorila o napaki, ki jo ima
Naslednji članekJe Ana Dolinar Horvat res tako stroga mati?