Včasih dva človeka, ki se zdita popolna drug za drugega, ne moreta narediti, da bi njihov odnos dolgoročno deloval, čeprav se zdi, da bi tisto, kar bi običajno pričakovali od svojih usojenih partnerjev, kazalo drugače. V drugih primerih se nasprotja resnično privlačijo, pri čemer so najmanj verjetni pari na koncu najsrečnejši. Toda na splošno je mogoče prepoznati ujemajoče pare znakov v astrologiji. Na primer, raki in tehtnice so navadno združljivi, čeprav jih običajno ne smatrajo kot sorodne duše. Čeprav je znano, da je rak čustven, tehtnice pa hrepenijo po ravnotežju, jih njihova skupna čustvenost poveže na način, ki ga drugi ljudje ne morejo razumeti. Levi in strelci, tako močne volje kot neodvisni, se med seboj božansko uravnotežijo, čeprav bi lahko trdili, da so pogosto preveč pripravljeni na kompromise.

Na koncu je nemogoče dokončno navesti, kateri horoskopski znaki bodo sodelovali in kateri ne. Vedno bodo izjeme in noben par ne bo popolnoma enak (tudi če se njihovi znaki poravnajo!). Z vsem razkritim so tukaj trije najbolj združljivi par zodiak znakov.

Rak in tehtnica

Rak in tehtnica sta resnični sorodni duši, čeprav jih bo marsikdo pogosto postavil za nezdružljive samo na podlagi dejstva, da so raki čustveni in imajo tehtnice raje partnerje, ki so uravnoteženi. Tu pa je nekaj: raki so eno najbolj utemeljenih znamenj v zodiaku. Njihov glavni cilj v življenju je imeti dom, družino in stabilno življenje, v katerem lahko uspevajo. Po svojih najboljših močeh hrepenijo, da bi ustvarili točno tisto stabilnost, kakršno si želijo tudi tehtnice, resnica pa je, da oba znaka to želita zaradi svojega bogatega notranjega življenja in kako zmedeno in zapleteno je njihovo čustvo. Tehtnice so tisto, na kar si raki želijo. Rak je bolj praktičen, tehtnice pa so lahko zračne. Oba sta združena v nebesih za ustvarjanje življenja, v katerem se obe strani počutita urejeni, oskrbljeni in pooblaščeni.

Oven in dvojčka

Oven je praktičen tam, kjer je dvojček sanjač. Oven vodi z logiko, dvojčki pa verjamejo v svoja čustva. Čeprav sta si zelo različna, ju je enostavno razumeti. Ovni si prizadevajo za tisto navdihnjeno, očarljivo lahkotnost, s katero dvojčki plešejo skozi življenje, medtem ko jih oven zlahka prižge; sposobnost izžarevanja moči in sprejemanja odločitev ne glede na to, kako se počutijo. Oba uživata v globokem razmišljanju, novih izkušnjah in na nek način izstopata iz množice. Skupaj to dosežeta in se medsebojno lepo uravnovesita, tako da sta oven in dvojček dva najbolj združljivi zodiakalni znamenji.

Lev in strelec

Leve in strelce oba poganja predvsem njihova identiteta. Oba sta ponosna nase kot na posameznika, in ko se zavežeta, se zavežeta popolnoma. So teritorialni, zaščitniški in nesebični, ko gre za to, da svoje življenje dajo ljudem, ki jih imajo radi. To je tisto, zaradi česar delata v paru tako dobro, saj se medsebojno uravnavata (Strelec daje globino tam, kjer lev daje lahkotnost). So pa tudi tako usklajeni, glede tega kaj jim je najbolj pomembno, da lahko lepo prepletajo svoja življenja. Lev in strelec sta oba ognjena znamenja z zelo močnimi osebnostmi. Torej, odnos med njima bo brezhiben z mnogo strastmi.
Prejšnji članekPoglejte, kako priden je Domen Kumer v tem mrzlem vremenu
Naslednji članekVau, poglejte, kako je Teja Perjet Jugovic navdušila v dolgi rdeči obleki