Znano je, da se ljudem ne ljubi preveč naprezati za zdravje, ker so vse akcije povezane s trpljenjem, odrekanjem hrane, telovadbo, gibanjem … itd. Tokrat pa temu ni tako. Predstavljamo vam aparat, ki bo za vas skrbel sam, vi pa boste brezskrbno uživali.

Saj veste, da kar osemdeset odstotkov časa preživimo doma oz. v zaprtih, zatohlih prostorih službe, včasih celo z “obogatenim” zrakom iz klimatskih naprav, ki prinaša bakterije in viruse v vse prostore. V zadnjem času so se mediji razpisali o tem, da nam slab zrak v prostorih skrajša življenje kar za eno leto in samo pomislite, skozi kako trpeče zdravljenje gredo ljudje za vsaj nekaj mesecev več življenja. Grozljiv, a resničen je članek z naslovom “Onesnažen zrak “ubije” 1200 mladih na leto”. To je dejstvo in samo vi sami ga lahko spremenite takoj, kajti mlini za čistejše okolje meljejo zelo počasi. Kaj torej lahko storite zase in boste ob tem celo uživali?

Prav temu posvečamo največ pozornosti danes – kako preživeti večino časa v zdravem, odličnem zraku svojega bivalnega prostora? Pomagajo vam fizikalni zakoni in čudovit slovenski izdelek ionizator IONEX, ki oddaja v zrak zdravilne negativne ione. Slednji se nalepljajo na delce v zraku in jih odstranjujejo na tla. Ob pogledu na sončni žarek ne boste več zasledili migljajočih delcev umazanije. Najbolj nevarni pa so tisti, ki jih s prostim očesom sploh ne vidite. To so rakotvorni pod-mikrometrski delci izpušnih plinov in saj, ki se zavlečejo z zrakom v vse prostore in jih nehote vdihavamo. Nalagajo se v pljučih, od koder se jih nikoli več ne znebimo. Zato je v medijih toliko opozoril glede škodljivega, z nevarnimi delci nasičenega zraka.

Negativni ioni so edini, ki so sposobni odstraniti iz zraka te nevarne delce. Na svetu namreč ni filtra, ki bi jih bil sposoben zadržati. Zato čistilci zraka s filtri ne pomagajo kaj dosti, ionizacije pa kljub reklami na aparatu ne omogočajo, ker je igla, ki oddaja negativne ione, skrita v notranjosti, zato slednji sploh ne pridejo ven, ker se takoj po emitiranju iz igle prilepijo na bližnjo notranjo površino. Še ena nevarnost preti nič hudega slutečemu kupcu, ki mu prodajalci zamolčijo (ali proizvajalci), da kovina reagira z vlago iz zraka in je rezultat te reakcije zdravju škodljivi ozon. Zato ionizacija z iglo ne pride v obzir!

In katero rešitev ponuja slovenski ionizator IONEX? Edini oddaja negativne ione iz unikatne, zaščitene ogljikove ščetke, ki nikdar ne oddaja škodljivega ozona, kar so potrdile meritve slednjega na Zavodu za varstvo zdravja. Zaradi tega lahko ljudje vdihavajo zdravilne negativne ione neposredno ob ogljikovi ščetki in s tako imenovano IONSKO TERAPIJO odpravljajo bolezni alergij, astme in visokega krvnega tlaka popolnoma brez stranskih učinkov. Zanimajo se številni zdravniki, ker so presenečeni nad dejstvom, da so z zdravili neozdravljive bolezni ozdravljene z negativnimi ioni brez stranskih učinkov.

Zapomnite si: to je začetek revolucije v zdravljenju.

Pa še nekaj izjemno pomembnega za današnji čas, ko nas obletavajo vse mogoči novi nevarni virusi: negativni ioni so edini, ki so sposobni uničiti viruse: prilepijo se na izrastek virusa, potegnejo ven vodik H, nastane OH, ki takoj uniči virus. Dokaz o tem je dal na YouTube prof. dr. Oxford iz Medicinske šole v Londonu in poudaril, da so negativni ioni edino orožje proti kateremkoli virusu, ki bi nas še utegnil napasti.

Zato imejte v svojih prostorih ionizator IONEX in negativni ioni bodo varovali pljuča, naš najšibkejši organ. Prestavljajte ga iz prostora v prostor in ionizirajte celo stanovanje ali poslovni prostor. Več si lahko ogledate na www.ionex.si ali vprašate po mailu ionex@ionex.si oz. na telefone: 040 19 13 13, 041 570 367, 01 439 69 80.

Tule je nekaj zbranih podatkov o kakovosti sobnih in avtomobilskih ionizatorjev IONEX:

Slovensko podjetje IONEX je vrhunski proizvajalec ionizatorjev IONEX, ki edini na trgu:

  • oddajajo negativne ione iz unikatne ogljikove ščetke brez zdravju škodljivega ozona, zato jih lahko vdihavate neposredno ob njej in izvajate ionsko terapijo – več na www.ionex.si,
  • z negativnimi ioni uničijo viruse in odstranijo rakotvorne pod-mikrometrske delce, ki jih ne more zadržati noben filter na svetu, s tem ščitijo naša pljuča,
  • oddajajo največjo količino negativih ionov 199 mio. neg. ion./cm3, sec.,
  • so popolnoma tihi – nemoteči med spanjem, majhni in lahki – da jih z lahkoto prenašamo iz prostora v prostor in očistimo celo stanovanje ali bivalne prostore,
  • je izdal prvo knjigo o ionizaciji v Sloveniji z naslovom »Negativni ioni kot način zdravljenja, dokazi svetovnih inštitutov«, vključno z referencami ozdravljenih bolnikov in nekaterih zdravnikov, s poročili inštitutov in številnimi viri,
  • je edini na svetu, ki proizvaja IONEX SAVNA ionizator, ki deluje na 100 stopinj Celzija in je certificiran za te ekstremne razmere ter IONEX AUDIO za snemalne studie.

Ionizatorji IONEX niso medicinski aparati, temveč tehnični aparati, ki oddajajo negativne ione, slednji pa imajo zdravilni učinek na telo in nas varujejo pred nevarnim onesnaževanjem in virusi. Naloženi delci okrog ionizatorja so dokaz, kaj vse bi sicer imeli v pljučih.

 Sponzorirana objava.


Zadnje novičke

Prejšnji članekŽanet Breški povedala resnico o šovu Super par, to nam ni bilo prikazano
Naslednji članekTakšen odnos imata danes Eva in Laura (Super par)