Mojstrica joge obraza ter gurujka zdravega življenja Savina Atai, sedaj živi na Kreti, čeprav je pogosto razdvojena in na poti med Kreto in našo domačo deželico Slovenijo, v kateri še vedno deluje in razveseljuje mnoge ženske s svojim zakladom znanja. Na Kreto jo je privabil Giorgos, njen ljubeči partner.

PREBERITE TUDI: Vroča Savina Atai razkrila recept za srečno partnerstvo

Skupaj sta že 6 let

Savina pravi, da je njen Giorgos njen zaklad: “Vedno in v vsem je tukaj zame.??? Ničesar ne jemljem za samoumevno,moj zaklad je.???
Xronia Polla for your Name Day,Giorgos??? ”

Takole pa je Savina čestitala Zvezdani Mlakar

VSE NAJBOLJŠE,ZVEZDANA!? Si najbolj pogumna Ženska,kar jih poznam. In poznam te v vseh odtenkih,ko gorijo luči,ko je tema,ko si največja in najbolj ranljiva. Pogumna si zato,ker si dovoliš čutiti vse. In ker se ne bojiš čutiti niti tistega,kar ni prijetno čutiti.
Ne bojiš se živeti.
Ne bojiš se ovinkov in temnih gozdov polnih strahov,ki nam jih prinaša pustolovščina življenja. Ne ustaviš se niti pred njimi,niti v njih. Ti greš vedno naprej. V luč. In tvoja luč vsako leto bolj žari.
Pogumna si zato,ker si upaš biti točno to,kar si. Iskrena.

Savina in Zvezdana sta namreč zelo dobri prijateljici, nedavno pa sta skupaj tudi organizirali veliki dogodek “Gala ženska in moški”.

Na Kreti ji ni hudega

Savina na Kreti zagotovo uživa in ji ni hudega, saj ima poleg dobrega podnebja, tudi čudovito grško naravo in seveda svojega partnerja.

PREBERITE TUDI: Opa! Kaj počneta Savina Atai in Zvezdana Mlakar?


Zadnje novičke

Prejšnji članekBQL presenetila s tole izvedbo – to morate slišati
Naslednji članekTole si privošči Ivjana Banić, da se ji ne zmeša