Deli
Foto: Aleksandra Saša Prelesnik

Čeprav na slovenski glasbeni sceni kraljuje že več kot 20 let, mu je ob pohvalah še vedno nerodno.

Skupina Siddharta že vrsto let kraljuje na slovenskih glasbenih odrih. Njen najbolj prepoznavni član pa je zagotovo pevec Tomi Meglič. Le-ta pa je zdaj razkril še nekoliko več o svoji karieri. Nekateri podatki pa so zelo zanimivi.

“Glasba sploh ni bila v prvem planu, je bila moj hobi, s katerim nisem mogel nehati. Uspehi so me potem potegnili, da smo nadaljevali. Nisem si res mislil, da bom s tem kdaj živel, ampak tako je. Sem mislil, da bom imel resen poklic, da bom pilot ali pa kirurg. Mogoče pa še kdaj bom. Zato je še čas,” je za knjigo Slovenci v dnevnih sobah razkril Tomi.
“Na odru se počutim varno, toplo mi je, kot da smo tam, da nekaj skupaj naredimo. Takrat razdajamo svojo energijo, tako mi kot tudi obiskovalci. In skupaj lahko naredimo vse. Čeprav je lahko 30.000 ljudi, je pred menoj prostor zelo majhen. Na odru v kontroliranem okolju izražam svoje teme … To je iskreno pretiravanje. Čisto v vsakdanjem življenju pa ne,” je še dodal. Razkril pa je tudi, da mu je ob pohvalah neprijetno.
“Pohvale raje slišim, če me ni zraven. Nerad se počutim večvrednega v družbi. Nimam rad občutka, da me kdo gleda navzgor ali obratno. Da si mislijo, da sem večvreden.”

(3/5) Tomi Meglič, 40 //“Pohvale raje slišim, če me ni zraven. Nerad se počutim večvrednega v družbi. Nimam rad obč…

Posted by Slovenci v dnevnih sobah on Mittwoch, 15. November 2017

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.