Tori Spelling, nekdaj priljubljena zvezdnica, ki je nastopala v kultni seriji za mlade Beverly Hills 90210, se je znašla v izjemno težkem obdobju v svojem življenju. Mati kar petih otrok, ki jih ima z možem Deanom McDermottom: imata hčerki Stello, 9, Hattie, 6, ter sinove Liama, 10, Finna, 5, in Beauja, ki je ravno danes dopolnil 1 leto, je po besedah insiderjev v zelo težkem življenjskem obdobju.

PREBERITE TUDI: Tori Spelling & Dean McDermott: Končno je konec!

Stres jo uničuje

“Zelo je pod stresom,” je vir povedal o 44-letni Spelling ter dodal, da težko obvladuje vseh pet otrok. “Lansko leto je bilo še posebej težko zanjo. Imela je na tone pritiskov in stresa z otroki, delom in svojim zakonom.”

“Ponotranjila je svojo anksioznost kot del sebe in ve, da to ni dobro zanjo. Prej ko selj se bo zlomila,” je nadaljeval. “Tori in Dean imata dobre in slabe trenutke, a se ljubita in njuna družina jima je najbolj pomembna.”

Redni klici na policijo?

Včeraj so policisti poročali, da so ob 7.17 zjutraj prejeli nujni klic z njunega doma. Izkazalo se je, da je šlo za družinski incident in da se ni zgodilo nič protipravnega. Kdo je opravil klic, ni želel povedati, so pa dejali, da je klicala ženska, za katero je delovalo, da je duševno bolna.

Tori naj bi menda klicala policijo tudi večer pred tem, saj je mislila, da nekdo vlamlja v hišo, a se je izkazalo, da se je le njen mož vrnil domov.

PREBERITE TUDI: Tori Spelling rodila petega otroka