Ameriška pop pevka Jessica Simpson je s svojim zadnjim albumom ‘Do You Know’ prešla na country glasbo. Da se ne obremenjuje več tako s svojim videzom, je pokazala na zadnjem nastopu, kjer se je pojavila z desetimi kilogrami več.

Da pa za pevko vse ne bi bilo tako rožnato, je poskrbel lastnik znamke ‘Speed fit’, ki se ukvarja z vadbo, Alex Astilean. Podjetnik Jessico toži, ker se je na snemanju reklame za ‘Speed fit’ pojavila pijana ter zahteva 7, 5 milijonov evrov odškodnine, medtem ko je pevka za ‘trud’ dobila 800.000 evrov.

Astilean je posnetek spravil na YouTube, a je bil s svetlobno hitrostjo umaknjen. Meni, da za tem stoji pevkin oče, Joe Simpson. »To je Joevo delo. Jessici sem plačal za nastop v reklami, ona pa je s tem, ko je vse pokvarila in prepovedala prikazovanje reklame, naredila zlo milijonom debelih ljudi,« je izjavil lastnik ‘Speed fit’ ter dodal, da zaradi sodnih stroškov tožbe več ne more plačati odvetnika in da se bo zastopal kar sam. Ko je videl pevkine nove fotografije, pa je komentiral, da je njen šarm izginil.


Zadnje novičke

Prejšnji članekHčerki odslej za kamero
Naslednji članekBosta Ashton Kutcher in Demi Moore posvojila?