Ameriška zvezdnica Chrissy Teigen je včeraj pozno popoldan na družbenih omrežjih razkrila tragično novico o izgubi svojega še nerojenega sina:

“Šokirani smo in v takšni globoki bolečini, o kateri samo slišite, takšni bolečini, kakršne še nismo čutili. Kljub vrečkam in vrečkam za transfuzijo krvi nikoli nismo mogli ustaviti krvavitve in dojenčku dati tekočine, ki jih je potreboval. Preprosto ni bilo dovolj.

Za imena svojih dojenčkov se nikoli ne odločimo do zadnjega trenutka po rojstvu, tik preden zapustimo bolnišnico. Toda mi smo iz nekega razloga začeli klicati tega malčka v mojem trebuhu Jack. Tako bo za vedno Jack. Jack se je tako trudil, da je bil del naše majhne družine, in to bo tudi za vedno.

Našemu Jacku: tako mi je žal, da je prvih nekaj trenutkov tvojega življenja bilo zapletenih toliko, da ti nismo mogli dati doma, ki bi ga potrebovali za preživetje. Vedno te bomo imeli radi.

Hvala vsem, ki ste nam poslali pozitivno energijo, misli in molitve. Čutimo vso vašo ljubezen in vas resnično cenimo.

Tako smo hvaležni za življenje, ki ga imamo, za čudovita otroka Luno in Milesa, za vse neverjetne stvari, ki smo jih lahko doživeli. Toda vsak dan ne more biti poln sonca. V teh najtemnejših dneh bomo žalovali, zajokali bomo. Vendar se bomo močneje objeli in imeli radi in prebrodili tudi to,” je zapisala vidno skrušena zvezdnica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Prejšnji članekDonald in Melanija Trump potrdila okužbo s COVID-19
Naslednji članekRebeka Dremelj razkrila, kdo jo poleg družine pričaka vedno ko pride domov