Eden najlažjih načinov za posodobitev garderobe za leto je obutev. Tudi če ohranite enake vse druge vidike, bo nov par čevljev takoj spremenil vašo obleko in garderobo. Letos so oblikovalci predstavili tono trendov čevljev 2021, ki bodo resnično navdušili.

1. Kosmati natikači

Morda eden najbolj trendovskih trendov v letu, prihajajo iz spalnice na ulice, zahvaljujoč oblikovalcem, kot so Molly Goddard, Balenciaga in Ralph & Russo.

2. Cokli

Ta “grd” trend obutve iz 70-ih se je prikradel nazaj in je zdaj tu, da zabava. Ne glede na prvotno obliko, coklji pašejo k vsemu, od valovitega mini krila do kavbojk. Najlepše v klasičnem navdihu najdete med Hermèsom, Ballyjem in Stello McCartney.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rosa mosa (@rosamosavienna)

3. Sandali

Sandale v slogu Birkenstock še naprej naraščajo na priljubljenosti, priljubljeni pa so tudi oblikovalci, kot so Valentino, Koche in Boss.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Trine Petz Nielsen (@galleripetz)

4. Gumijasti škornji

Vedno je težko ugotoviti, kaj obuti, ko dežuje, toda za leto 2021 so oblikovalci sprejeli klasične gumijaste škornje. Ta kolenski slog je bil v Celine, Koche in Philosophy v pretekli sezoni vzletno-pristajalne steze integriran do kolena in v celoti izdelan iz gume. Letos bodite pripravljeni na klasične britanske sloge, ko gre za vašo opremo za mokro vreme. Noge se vam bodo zahvalile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Latimer (@katelatimer_country)

5. Balerinke

Baletno navdihnjena obuvala bodo za vedno klasika. Pomislite: Audrey Hepburn, Grace Kelly in Michelle Obama, ki so vse obvladale šik, podcenjen slog čevljev. Letos jih nosite z zabavnimi oblekami, fantovskimi kavbojkami in delovnimi oblačili. Pazite le, da se založite z nekaj dodatnimi pari.

Vir naslovke

Prejšnji članekŠpela Grošelj razkrila, zakaj odlaša z zdravo prehrano
Naslednji članekTo je ženska, ki ji Dejan Krajnc ne more reči ne