Deli
Če so najprej mediji oblatili Melanio Trump, morebitno bodočo prvo damo ZDA, da je delala tudi kot spremljevalka, so se zdaj spravili še na Trumpa.

Tri ženske so namreč na dan prišle z zgodbami o spolnem nasilju predsedniškega kandidata Donalda Trumpa. Novinarka revije People, Natasha Stoynoff, je v svojem novem članku spregovorila o neprijetni izkušnji …

Leta 2005 je namreč Trumpa intervjuvala za njegovo prvo obletnico z Melanio. "Stopila sva v sobo in on je za nama zaprl vrata. Obrnila sem se naokoli in v nekaj sekundah me je že prislonil k steni, ter mi v usta zaril svoj jezik," je opisala.

Nadaljevala je, da je kot številne ženske, za to njegovo dejanje krivila sebe in se tega sramovala. Bala se je, da jo bo ta vpliven, slaven moški, uničil. Raje je poskušala dogodek pozabiti. Trump je za People že vse zanikal: "To se ni nikoli zgodilo. Za to izmišljeno zgodbo ni nobenega dokaza."

Javili pa sta se še dve drugi – Jessica Leeds and Rachel Crooks – ki prav tako trdita, da se ju je neprimerno dotikal. "Bil je kot hobotnica. Njegove roke so bile povsod … Bilo je nasilno," je Jessica izdala za New York Times.

Glede na njegove nedavne izjave, bi lahko sklepali, da je v vsem vsaj nekaj resnice. Dejal je namreč, da se lepemu ne more upreti in da si kot slaven, lahko dovoli kar želi: "Veste, avtomatsko me privlači lepo – samo pričnem poljubljati. Je kot magnet. Samo poljubim in ne čakam. Ko si slaven, poskusi to narediti. Lahko storiš karkoli. Zgrabi jih za p***y."

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.