Deli

Najbolj pozitiven film letošnjega leta je na svečani premieri očaral prve obiskovalce.

V sredo, 22. 11. 2017, je Kolosej v Ljubljani preplavila prijaznost in sočutje. Zgodba o dečku Auggiju, ki s svojim velikim srcem premaguje ovire vključevanja v družbo, je v svoji knjižni obliki v Sloveniji že dobro poznana, tokrat pa je navdušila tudi na velikem platnu.

Na svečani premieri Radia Ekspres je pred začetkom filma, ki nikogar ni pustil ravnodušnega, Gregor Murn pozdravil občinstvo ter podelil nagrade. Premiere se je udeležilo tudi nekaj znanih Slovencev, med drugimi Ana Maria Mitič, Tanja Divac, Katarina Benček, Miha Guštin – Gušti, Dean Windisch, Edvard Kadič, Aleš Bravničar in Danica Lovenjak.

Izjemni mladinski roman ČUDO z vrha lestvice mladinskih uspešnic New York Timesa, prejemnik mnogih nagrad za kakovostno mladinsko literaturo, je osvojil že milijone otrok in odraslih po vsem svetu. Preveden je v 49 svetovnih jezikov in povsod je prodajna uspešnica. V filmu igrajo za zlati globus nominirani Jacob Tremblay (Soba), oskarjeva dobitnica Julia Roberts, za oskarja nominirani Owen Wilson, Izabela Vidovic, dobitnik tonyja Daveed Diggs, Sonia Braga, Danielle Rose Russell, Nadji Jeter, Noah Jupe, Bryce Gheisar, Millie Davis in novinka Elle McKinnon.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.