Krajši nohti, a zapeljiv videz.

Če misliš, da morajo biti nohti dolgi, da bi bili privlačni, se motiš. Tudi krajši nohti lahko izžarevajo sofisticiranost. Z nežnimi oblikami, preprostimi vzorci in subtilnimi barvami lahko ustvarite zelo lep videz, ki bo pritegnil pozornost. Ne pozabi, manikura je pomemben del tvojega stila in tudi krajši nohti lahko izgledajo izjemno.

1. Izberi nevtralne odtenke

Nežne rožnate, bež ali bledo modre barve so odlična izbira za krajše nohte. Ti nevtralni odtenki bodo ustvarili čist, svež videz, hkrati pa bodo poudarili naravno lepoto rok. Ne boj se eksperimentirati s pastelnimi toni.

Krajši nohti
Vir: Instagram, @moskvichka

2. Minimalistični dizajni

Manj je več, zato se odloči za minimalistične vzorce in detajle na krajših nohtih. Pazi, da ostanejo dizajni preprosti in elegantni.

Krajši nohti
Vir: Instagram, @moskvichka

3. Mat zaključek

Namesto sijajnega laka se odloči za mat zaključek, ki bo dodal sofisticiranost tvojim nohtom. Mat površina je moderna, stilsko dovršena in ustvarja čudovit kontrast na krajših nohtih. Poskusi z različnimi mat odtenki, kot so temno rdeča, globoko vijolična ali mornarsko modra. Če se vseeno odločiš za lesk, kratkim nohtom lepo pristoji črna.

Krajši nohti
Vir: Instagram, @moskvichka

Na koncu je ključ do zapeljivih krajših nohtov v samozavesti in sprejemanju svojega naravnega videza. Ne obremenjuj se s tem, ali so tvoji nohti dovolj dolgi ali ne, ampak se osredotoči na to, kako jih lahko s preprostimi triki in detajli narediš privlačne.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNatalija Verboten delila ganljiv zapis o izgubi svojega otroka. Danes je hvaležna za družino
Naslednji članekKaj je Aleksandra Ilijevski želela povedati z zapisom na fotografiji Jurija Zrneca?