Seksi pevka se je v sredo okoli osme ure zvečer odpravila v prej omenjeni salon, se družila s svojimi prijatelji in Bang Bangom, ki je avtor njenega ”sssh” tatuja na kazalcu in dveh pištol na pevkini roki. 

“Zabavali smo se in se smejali, nato pa je Bang Bang Rihanno prosil, naj mu nariše tatu,” je povedal eden izmed prisotnih tistega večera.

Ker se najbrž vsi sprašujete, kakšna je bila tetovaža, bomo potešili vašo radovednost! Pevka je na Bang Bangovo roko s flomastrom najprej narisala majhen dežnik (pesem ‘Umbrella’), čigar ročaj se je zaključil s črko R. Nato sta si enako tetovažo zaželela še dva njena prijatelja, Rihanna pa jima je seveda ustregla ter tako že takoj naslednji dan pristala na naslovnicah večine revij, saj je tetovaže risala brez ustrezne licence.

Kot kaže, pa se lepotica z Barbadosa ne obremenjuje preveč s policijsko preiskavo, saj se je v četrtek zvečer mirno odpravila ven na večerjo v kitajsko restavracijo Philippeja Chowa. Rihanni je restavracija najbrž zelo všeč, saj se je tja odpravila že drugič v tem tednu – prvič je tja s Santigoldom odšla v ponedeljek.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE: Ko Domen Kumer upihne 26 svečk
Naslednji članekBo Janez Janša Urško res jutri popeljal pred matičarja?