Za lanskoletnega branilca naslova, našega Tima Gajserja, bo nova sezona v elitni konkurenci MXGP zagotovo velik izziv in hkrati izjemna motivacija – ponoviti lanskoletni dosežek, ko so zmage deževale.

Zato se je televizija Šport TV, ki bo ekskluzivno prenašala vse dirke MXGP, odločila, da na Timov talent in izjemen napredek opozori s kampanjo, ki bo s sloganom »GAJSIRAMO NA ŠPORT TV« povezovala vse navijače TIMA GAJSERJA.

Da bi ustvarili vseslovensko navijaško vzdušje za Tima, da bi tudi v letošnji sezoni uspešno ponesel številko 243 k zmagi, se je projektu pridružilo veliko število podpornikov: Jure Košir, Dušan Mravlje, Neisha, 6pack Čukur, Rok Ferengja, Rado Mulej, Omar Naber, Vili Resnik, Robert Goter, Tadeja Ternar, Rene Mlekuž, Jean Frbežar, Matjaž Jelen (Šank Rock), Pici in Pero, … Se pa iz dneva v dan pridružujejo novi znani Timovi podporniki.

“Celo življenje sem obkrožena z motorji in motoristi. Z bratom sva se zelo rada vozila. Nenazadnje tudi svojo glasbeno pot prepletam z motorji, motorje lahko vidite v mojih videospotih in to je tudi eden izmed razlogov, da sem podprla Tima, ker tako kot jaz, tudi on sega po vrhovih,” je izdala Neisha, Jure Košir pa dodal: “Njegovo delo, potrpežljivost in skromnost, tudi očetova … zaradi vsega tega je Tim nesporno svetovna kvaliteta in takšnega športnika bom z veseljem podprl!”

Za dirkače v elitnem razredu se bo nova sezona začela v Katarju. Po Katarju se ekipa odpravlja v Indonezijo, Argentino in Mehiko. 16. aprila pa bo karavana tudi v Italiji. Vsi navijači boste skupaj s Timom lahko »Gajsirali« v italijanski Pietramurati ali pred malimi zasloni, ekskluzivno na Šport TV, za številko 243!


Zadnje novičke

Prejšnji članekKim Kardashian obiskala kliniko in se znebila strij
Naslednji članekHoward Terrence se je ločil zaradi rasizma