Metka Albreht je nekdanja Miss Slovenije. Je odlična stilistka ter športnica, ki se lahko pohvali že s kar nekaj pretečenimi maratoni.

Metka, ki sicer svojega partnerja kar malce skriva pred očmi javnosti, je tokrat razveselila s skupno fotografijo, ki jo je objavila ob njegovem prazniku. Njen Matjaž namreč praznuje rojstni dan, ona pa mu je javno namenila čudovito čestitko. Takole je zapisala: “Tale moj moški pa danes praznuje. Številka, ki jo šteje je okrogla. Itak, da nikoli svojih rojstnodnevnih dni ne razglaša na velik zvon, sam kaj, ko je pa zame to poseben dan. Na leta, ki jih šteješ si lahko ponosen, saj hudičevo dobro zgledaš. Tiste mini gubice, ki si jih z leti pridobil so zapis, da si v življenju marsikaj doživel in se s tem obogatil za izkušnje in spomine. Prosim poskrbi, da boš še naprej zdrav in fit. Da boš večkrat skupaj z mano nasmejan in dobrovoljen, ker resnično nimava razloga niti za trenutek, da so najine oči kadarkoli otožne in “mrtve”. Ostani mističen, ostani vedoželjen in kar je najpomembnejše MOJ VSE NAJ NAJ ♥️”

Vir: Instgarm profil Metke Albreht

Metka ima iz prvega razmerja hčerko Alino. Z Matjažem pa sta se leta 2014 razveselila sina Etijena o katerem je Metka povedala tole.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSonja Plešnar (Ljubezen po domače) razkrila, kaj se je zgodilo z njenimi lasmi
Naslednji članekChalle Salle je svoji izbranki takole voščil za rojstni dan