Ko si je sredi gozda zapirala smučarske čevlje in bila sredi narave končno sama s seboj, ter umirjena – kar je zanimivo, da Tina ves čas poudarja in si očitno zelo želi miru … je zaslišala šumenje in se zaskrbljeno obrnila. "… ali resnično ne morem najti svojih pet minut, sem si mislila …," je priznala.

No, pred njo je stal 5-letni fantič, ki jo je prosil, če mu lahko stisne roko. Zaradi tega je za trenutek okamenela. Presenetilo jo je to, da ni želel fotografije, niti ne podpisa, še manj, da bi ji rekel kakšno spodbudno besedo, ki jo največkrat sliši od svojih oboževalcev.

"Kaj takšnega seveda nisem pričakovala, kakšen vtis mi je to srečanje pustilo, pa mogoče niti ne znam opisati dovolj dobro. Vsekakor … stisnila sem mu roko, ga vprašala, če se zabava in kako mu je ime. Ampak vse to niti ni pomembno. V meni se je dogajalo vse drugo. Kako lahko 5-letni otrok s takšno potezo doseže tako globoko v moj svet. Lahko mu rečem le hvala. Ostala sem brez besed. Nedotakljivi," je doživetje opisala naša smučarka.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVideo! Vin Diesel strnil spomine o Paulu Walkerju
Naslednji članekFOTO! Špela Grošelj: Takole je praznovala …