LANGE se je odločil, katera športnica bo letošnjo celotno sezono predstavljala premium smučarsko znamko športnih čevljev in izbrali so našo Tino. Ženskim smučarkam Lange omogoči, da v oglasni kampanji pokažejo svojo ženstvenost, osebnost in postanejo ikone.

"To je zame resnično nova izkušnja in mi predstavlja odlično sodelovanje. Preprosto poskušam biti takšna kot sem, a če te ljudje vidijo kot ikono, je to zares posebno sporočilo. Počutim se zelo počaščena," je zaupala naša najboljša smučarka.

Tudi če so jo na prvi oglasni fotografiji, opremili z angelskimi krili in predstavili kot angela, pa je Tina zaupala, da le ni takšen angel kot na fotografiji. "
Rada bi to bila, a potem ne bi živela dovolj normalnega življenja. Bilo je lepo imeti priložnost to postati za nekaj trenutkov, na fotografiranju pa sem tudi odkrila nekaj čudovitega – v angleščini se beseda LANGE, če prestavimo samo prvo črko iz prvega na zadnje mesto, prebere 'ANGEL', v francoščini pa potrebujemo samo apostrof in beseda se spremeni v 'L'ANGE'. To da fotografiji posebebn čar,"
je bila še izvirna Tina.

"Danes sem angel," je zapisala ob objavljeno fotografijo, nas pa zares spominja na kakšnega od Viktorijinih angelčkov.

Kako je potekalo fotografiranje si oglejte v priloženem videu …


Zadnje novičke

Prejšnji članekOjoj! Hugh Hefner: Bolj star, bolj nor!
Naslednji članekVROČE! Iris Mulej: Končno je priznala!