Ula Furlan je ženska, ki se odlično znajde na več področjih. Je voditeljica in igralka, ki smo jo lahko gledali v kar nekaj celovečernih filmih, eden izmed njih je tudi film Hit poletja.

Ula pa nas je tokrat na Instagramu razveselila s fotografijo s sprehoda po plaži in nas nadvse navdušila. Navdušila pa je tudi svoje sledilce, saj so se strinjali da je fotografija res top.

 

View this post on Instagram

 

Začasno se je zamenjal pomen hupe na avtomobilu. Zdaj jo slišim le bolj kot Hej, hvala in adijo! Pobipk v slovo ali pozdrav, pobipk naklonjenosti, popibk pozornosti, ne opozorila ali nervoze. Nič več v parkomatu ne porožljajo kovančki, ki popadajo v mali ladlc, ko plačam parkirni listek. In nič več me takoj potem za rokav ne cukajo oni, ki bi jim prav prišel ta moj bakreni ostanek. Za kruh, za pločevinko piva.. ali pa še kaj. Nič ne pogrešam gneče na vpadnicah zjutraj in popoldne, ne pogrešam nervoze, neučakanosti in lovljenja same sebe. Da se ne pozabim cela, skuštrana in divja – si pa danes lepim tole. Kmalu bodo izpušne cevi zahrumele, kmalu bom spet stala v vrsti, med vsemi, sama – in kmalu nas bodo za rokav cukali, ne le oni pri parkomatu, ampak vsi mogoči. 📷: @nejcmiljak

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on

Prejšnji članekTo skriva Alenka Košir na svoji terasi
Naslednji članekTina Gorenjak je ponovno navdušila