Britney Spears je na svojih družbenih omrežjih podelila veselo novico. Partner Sam Asghari jo je zaprosil za roko. Dolgo je čakala ta dan in končno se je zgodil. Presenečena in v šoku je objavila kratek video, na katerem je viden ogromen zaročni prstan na njenem prstu. Parček je srečen in videti še bolj zaljubljen kot kdajkoli prej. Ljubezen med njima se je prebudila, ko je Sam nastopil v njenem videospotu leta 2016. Za novo leto 2017 sta javnosti prvič namignila, da bi lahko bila par, novičko sta kasneje tudi potrdila.  A kaj pravzaprav vemo o postavnem temnolascu, ki je Britney ukradel srce?

Britney Spears, Sam Asghari
Vir: Instagram Sam Asghari

Kdo je Sam Asghari?

Po podatkih revije Men’s Health se je 27-letni Asghari rodil v Teheranu v Iranu kot najmlajši od štirih otrok. Sčasoma se je preselil v Ameriko. Za revijo je povedal: “Moral sem zapustiti prijatelje in družino, s katerimi sem bil zelo blizu, in vedel sem, da se nikoli več ne vrnem.”

Asghari se je pridružil nogometni ekipi svoje srednje šole in kasneje sodeloval v nogometnem programu na Univerzi v Nebraski – Lincoln, vendar je bil pred začetkom prvega letnika izključen. Nadaljeval je z igranjem za Los Angeles’s Moorpark College

V manekenstvu zaradi sestre

“Bil sem zelo moški tip – igral sem nogomet in bil na policijski akademiji,” je povedal Asghari za Men’s Health . “Takrat je bilo moje najboljše oblačilo nedeljske kratke hlače. Sestra je rekla:” Peljala te bom na  avdicijo, pojdi z mano.” In tako se je pričela njegova manekenska kariera. Sčasoma je dobil vlogo v videospotu Britney Spears za pesem “Slumber Party”Oba sta si izmenjala telefonski številki, šla na suši in od takrat sta skupaj.

Sam Asghari
Vir: Instagram Sam Asghari

Dela kot osebni trener

Asghari vodi Asghari Fitness, ki članom ponuja prilagojene programe telovadbe in prilagojene načrte obrokov. Redno posodablja tudi svoj Instagram s fotografijami, na katerih izgleda dih jemajoč. No, zdaj vsaj vemo, zakaj ima Britney tako izklesano telo, ki ga rada pokaže svojim sledilcem.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekŠpela Grošelj je jasno in glasno spregovorila o tem, kaj si misli o PCT (prebolel, cepljen, testiran)
Naslednji članekKdo je skrivnostni moški ob Ani Pusovnik (Sanjski moški)