Januar je čas za spremembe. Tega pa se zaveda tudi Ula Furlan. Le-ta za leto 2018 ni podaljšala sodelovanja s televiziji Planet TV. Zato je v tem trenutku prosta in brez omejitev. Zato ni presenetljivo, da se je odpravila na dopust. Za destinacijo pa si je izbrala zlato Prago, kjer že uživa v njenih lepotah.

“V angleški literaturi so ji znali rečt kar “Kingdom of Bohemia”, čeprav imaš, ko se sprehajaš po mestu bolj občutek, da so hotli in želijo bit mini Pariz. Največja “shopping ulica” je Pariška, na drugi strani mesta najdeš Tour Eiffel, ki je bil tukaj baje prej, kot v Parizu. Nimajo dobesedno svojega Louvra, imajo pa valda kavarno s točno tem imenom,” je na zapisala na družbenih omrežjih.

V angleški literaturi so ji znali rečt kar "Kingdom of Bohemia", čeprav imaš, ko se sprehajaš po mestu bolj občutek, da…

Gepostet von Ula Furlan am Montag, 15. Januar 2018

Drugi dan dopusta je bil za Ulo in njenega partnerja tipično turistični. Ogledala sta si vse tipične znamenitosti. Le-teh pa v češki prestolnici ni malo. Ula pa ob tem pravi, da je končno brez lastnih časovnic in zavozlanih emocij.

Prejšnji članekIndira pokazala, kdo jo trenira
Naslednji članekGeorge Clooney se vrača na male ekrane