Ula Furlan se pripravlja na poletje, a včasih se kar malo poetično zamisli in takrat svoje misli izlije v svoji kolumni.

Lepa voditeljica in pisateljica kolumne Ula Furlan je vedno videti vesela, urejena in nasmejana. Po Ulinih poetičnih zapisih bi lahko sklepali, da ima v sebi marsikaj. Opazuje in zaznava svet vsak dan in mi lahko preberemo njen pogled skozi njen talent za pisanje.  Objavila je svoje čudovite fotografije, na katerih je že čisto pomladno oblečena in komaj čaka poletje.

Vir: Instagram

Ob fotografiji je zapisala: “Tu sem. Ptica iz soseščine. Ptica tropskega potiska, ki svoje mesto išče v urbani džungli. Čeprav v zgodnjih namočenostih sobote zastanem ob zvokih prebujenega gozda in meglicah, ki puhtijo iz listatih in iglasith glav bližnjega hriba. Znala bi zamenjat mesto za prostrani nič.” 

Veseli smo, kadar Ulo vidimo takole urejeno in nasmejano. Razumljivo je, da se občasno hoče umakniti iz tega trušča mesta v naravo in prostrani nič. Zdaj, ko se bliža poletje, ji bo sigurno uspelo oditi v naravo, na morje ali v gore.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte, kako je videti glavna igralka serije Usodno vino, Inja Zalta, danes
Naslednji članekRebeka Dremelj popolnoma šokirana in zaskrbljena nad tem, kar je videla pri današnji mladini