Ula se bo v vlogi voditeljice preizkusila prvič, česar se že zelo veseli. V resničnostni oddaji se bo znašlo 22 ljudi, ki se med seboj še nikoli niso srečali, zmagovalec pa bo tisti, ki bo fizično, predvsem pa psihično najmočnejši, iznajdljiv in bo sposoben premagati občutke osamljenosti. Letos je prvič, da se bosta v šovu pomerila tudi dva Slovenca, njune preizkušnje pa bo spremljala prav simpatična Ula.

Lepotička pa pravi, da ne bo zgolj komentirala dogajanja, temveč bo slovenskim gledalcem predstavila filipinsko kulturo in navade.

Ula se morebitnih kritik njene nove voditeljske naloge ne boji, temveč pravi, da so komentarji dobrodošli, ne mara pa zlobnih zbadanj ter žaljivih kritik. K takemu razmišljanju je veliko pripomoglo dejstvo, da je njena mama, Miša Molk, znan televizijski obraz.

Lepotička, ki je v času, ko berete članek, že na potovanju, je v intervjuju zaupala, da se Filipinov močno veseli, hkrati je tudi nekoliko prestrašena in zmedena, saj se podaja v neznano in ne ve, kaj pričakovati. Čeprav Ula rada potuje in v neznanih krajih ostaja dlje časa, pa bo ta destinacija najbolj oddaljena od vseh njenih dosedanjih potovanj.

Lepe spomine pa ima tudi na potovanja z vlakom po Nizozemski, Franciji ter Španiji, prav tako je vedno rada potovala z mamo. Nemalokrat se je med počitnicami tudi zaljubila, poletne romance pa so ji vzbujale posebne občutke. O Ulinih načrtih si lahko obširneje preberete v Obrazih.

Prejšnji članekParis Hilton se zagovarja na sodišču
Naslednji članekDemi si želi sodelovati s Kelly Clarkson