Pojavile so se že govorice, da naj bi si igralec vzel življenje, kar pa je njegova predstavnica za javnosti Mara Buxbaum že zanikala. "Nesreča nas je močno pretresla. Njegova družina preživlja težke trenutke. Medije prosimo, da spoštujejo zasebnost Heathovih bližnjih in se izogibajo špekulacijam," je izjavila Buxbaumova.

Obdukcijo naj bi izvedli še danes.

TOcnoTO.tv

——————————————- 

Heath je bil rojen leta 1979. Odraščal je v mestu Perth v Avstraliji, kjer se je v srednji šoli navdušil nad igranjem. Ko je bil star 17 let, se je odpravil v Sydney, kjer je začel uresničevati svoje sanje.

Ledger se je nato preselil v Ameriko. Prvo večjo vlogo je dobil leta 1999 v filmu Two Hands ter kasneje v romantični komediji 10 Things I Hate About You.

28-letni igralec je bil leta 2005 nominiran za oskarja za vlogo v filmu Brokeback Mountain.

Lani septembra se je ločil od igralke Michelle Williams, s katero sta se spoznala na snemanju filma Brokeback Mountain. Z njo je imel 2-letno hčerko Matildo Rose.

Po najnovejših informacijah je igralca našla mrtvega gospodinja. Ob njegovi postelji so našli ogromno tablet, ki so bila izdana na recept. Uradni vzrok smrti sicer še ni znan!

TOcnoTO.tv


Zadnje novičke

Prejšnji članekPlemeniti David Beckham
Naslednji članekParis in Jared zaljubljenač