Velika verjetnost je, da ste si v življenju ogledali vsaj kakšen del priljubljene britanske serije ‘Allo Allo’. S snemanjem so pričeli leta 1982 in igralska zasedba se počasi poslavlja.

Leta 2017 se je poslovil priljubljeni Ren é Artois (Gorden Kaye). Igralec je umrl v domu za ostarele 23. januarja v starosti 75 let. Leta 2002 se je poslovila Carmen Silvera (upodobila je Rene-jevo ženo Edith Artois), Richard Marner (polkovnik Kurt Von Strohm) je umrl leta 2004 v starosti 84 let, Hilary Minster (general Erich Von Klinkerhoffen) je umrl leta 1999 star komaj 55 let. Sedaj je zasedba izgubila še enega člana.

Preminil je britanski igralec Robin Parkinson, najbolj znan po vlogi Ernesta Leclerca v kultni seriji.

Novico, da je igralec umrl v starosti 92 let, je sporočila njegova družina. V izjavi so zapisali, da je umrl mirno, medtem ko so bile z njim njegova žena in hčerke.

Za njim je več kot štiri desetletja dolga kariera, v kateri je igral v filmih, v gledališču in na televiziji. Parkinson je igral v epizodah, posnetih v letih 1991 in 1992, ko je zamenjal svojega pokojnega kolega Jacka Haiga. Od njega so se poslovili številni oboževalci, pa tudi igralka Vicki Michell, ki je v seriji zaigrala naivno natakarico Yvette.

Vir: Instagram

 

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekAnela (izbranka Lada Bizovičarja) pokazala, kje se potepajo in kako navdušena je nad okolico
Naslednji članekMarjetka Vovk šokirana! Raay in Manca Špik sta predstavila svojega otroka