Ste tudi vi pred dilemo, katero darilo podariti, da se ne bo znašlo med kopico neuporabnih reči. Izbira je ogromna, vseeno pa je potrebno pred končno odločitvijo odgovoriti na nekaj ključnih vprašanj, kot je količina denarja, ki smo jo pripravljeni nameniti za darilo, komu bo namenjeno in kaj oseba potrebuje.

Letos so v trendu uporabna darila. Vir: Merkur

V trendu so uporabna darila
Leto nazaj, ko je večino trgovin pred prazniki delovalo v omejenem obsegu, se je marsikdo odločil za nakup darila preko spleta. Na ta način smo se izognili gneči in časovni stiski, saj nakup preko spleta lahko opravimo kadarkoli in kjerkoli. Spletni centri so zato postali priljubljena točka nakupa, v tem času pa ponujajo tudi različne promocijske aktivnosti in spletne kode. Ker so letos v trendu darila, ki ne zavzemajo le prostora na polici temveč prednjačijo po svoji uporabnosti, je smiselno svoje nakupe opraviti v spletni trgovini, ki ponuja za vsakega nekaj. Pestro ponudbo uporabnih daril si lahko ogledate tudi na merkur.si, kjer najdete praktično vse – od dekorja do strojev za vsakega mojstra ter igrač za male in malo večje otroke.

Darila zavijte v recikliran papir in okrasite z okrasjem, ki se skriva v naravi. Vir: Merkur

Darilo za oba spola
V kolikor bi se letos radi izognili večdnevnemu pohodu po trgovinah vam priporočamo, da sestavite seznam in poiščete trgovino, kjer lahko opravite glavnino nakupov. Pripravili smo tudi nekaj idej, ki bodo razveselile oba spola in pri katerih zagotavljamo, da se na njih ne bo nabiral prah.

 

Še eno skodelico, prosim
(Skoraj) vsak jo ima rad. Kavo, seveda. Ponudba kavomatov je ogromna, nekatere pa si lahko zagotovite z visokim popustom. Ste za klasiko ali je oseba na drugi strani zahtevna kofetarica? Mogoče obožuje spenjeno mleko ali pa potrebuje priročen vendar kakovosten lonček za na pot.

Doma je v vsaki kopalnici
Ko jo enkrat začneš uporabljati, ne moreš brez nje. Se sliši znano? Govorimo o električni zobni ščetki, ki je postala prava kraljica kopalnice. Kakovostno zobno ščetko si lahko zagotovite tudi do 50-odstotkov ceneje, navdušila pa bo tudi najmlajše, saj so nekateri modeli odeti v preobleke njihovih najljubših risanih junakov.

Pozna odgovore na (skoraj) vsa vprašanja
Marsikdo v teh temnih in hladnejših dneh potrebuje nekaj motivacije, da si obuje superge in se poda na tek ali sprehod. Odličen motivator in spremljevalec športnih aktivnosti je tudi pametna ura, ki poleg štetja koraka zagotavlja tudi vse informacije o vremenski napovedi. Napredni uporabniki bodo veseli nekakšnega hibrida, ki se odlično poda tako k trenirki kot zraven poslovne obleke. Z menjavo paščka pa bo ta primerna tako zanjo, kot zanj.

Pri nakupu daril naj nas vodi odgovornost – raje manj in to toliko bolj kakovostno ter uporabno. Vir: Merkur

Zadnje novičke

Prejšnji članekManca Špik je postavila prečudovito božično drevo (to morate videti)
Naslednji članekFotografija Gregorja Kirscha jemlje dih! Poglejte, kakšna lepotica mu je delala družbo