Saša Lendero je včeraj predstavila svojo novo (dolgo pričakovano) pesem, ki bo zagotovo postala hit poletja. Ampak …

Saša Lendero je po večletni pavzi presenetila z novo poletno skladbo ‘DAJ TEKILO’. Tej prilaga tudi spremljevalni videospot, v katerem lahko vidimo mnogo znanih obrazov.
S partnerjem Miho Hercogom sta jo napisala prav za vroče poletne dni. “Pesem nosi poletne vibracije sproščenost, brezskrbnosti in življenjske radosti. Čeprav gre v njej za konec neke ljubezenske zgodbe, sta sporočilo in energetski naboj pozitivna in radostna. Navdušenje nad življenjem in sposobnost premagovati težave pokončno, z nasmehom in prijatelji so tisto, kar skoraj vsako resno življenjsko situacijo iz katastrofe spremeni v preizkušnjo, izkušnjo in priložnost,” je o skladbi spregovorila Saša.

Nad pesmijo je navdušen tudi naš radijec Robert Roškar, a ko jo je objavil na družbenem omrežju, je nekdo opozoril na lapsus pri besedilu. Besedilo gre takole: “Daj tekilo mi v žilo.” A kaj hitro se lahko zgodi, da uho sliši nekaj drugega. Preberite na spodnji fotografiji.

Vir: Instagram Robert Roškar

Kljub lapsusu je pesem prijetna, poslušljiva in smo prepričani, da jo bomo poslušali še dolgo, ko bo konec letošnjega poletja. Prisluhnite ji.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKatarina Benček tega zagotovo ni pričakovala. Čeglaju bi se morala še zahvaliti!
Naslednji članekManca Špik se je poslovila: “Lepo je bilo”