Radijski voditelj Uroš Bitenc se je spet odločil, da bo naredil nekaj norega. Sprejel je stavo in na socialno omrežje Facebook objavil fotografijo, za katero je zbiral všečke. Ker jih je zbral več kot 200, je moral skloniti glavo in oddelati kazen.

No, Uroš stave ni ravno obžaloval. Na štartni črti desete nočne 10-ke na Bledu, je sezul športne copate in po glasnem »poku«, pot okoli jezera pretekel bos! V množici tekačev je seveda ponovno izstopal in poskrbel za ekskluzivnost dogodka: "Zakon izkušnja, res noro! Dobil sem dva manjša žulja na podplatu in to je to! Nazaj k naravi (smeh). Bal sem se edino, da bi stopil na kakšen žebelj, kot so mi grozili, da so jih natrosili (smeh)."

Uroš se je po dobri uri teka veselil opravljenega izziva, veselil se je pa tudi Alyine zmage na Melodijah morja in sonca: "Vesel sem za Alyo, obožujem njeno pozitivno energijo. Njeno pesem sem slišal že pred festivalom. Takoj mi je bila zanimiva! Prava poletna in moderna pesem."

Za atraktivnost dogodka bo Uroš poskrbel tudi na odru festivala Špas na vas, ki bo od 26. do 28. avgusta potekal v Javoršici pri Moravčah. Uroš in Natalija Verboten bosta med javorškimi griči vodila prireditev, na katerem bomo prisluhnili več kot 400 narodno zabavnim pesmim in spremljali drzne, ekstremne ter zabavne športne atrakcije.  


Zadnje novičke

Prejšnji članekAdrien Brody igra glavni lik nove nadnaravne srhljivke
Naslednji članekMaja Martina Merljak med porodom ostala brez besed