Njena velika strast so namreč ritmi, ki dišijo po jugu, zabavi in vroči poletni energiji, prav tak pa je tudi njen prvi single Desetka.

Spevna pop melodija v južnjaškem melosu v kombinaciji s plesnimi ritmi je tisto, kar bomo slišali tudi na njenih nastopih.

Na ogled je tudi že videospot, pravi pa, da bo kmalu posnela še nekaj novega materiala. Do jeseni bo tako posnela še dve pesmi in en spot, do takrat pa se bo med drugim predstavila tudi na prireditvi Pesem poletja.

Čeprav ima zaradi dela na televiziji in številnih drugih obveznosti precej zaseden urnik (je tudi mlada mamica), pa poletne vikende najraje in največkrat preživlja na slovenski obali, najraje v Portorožu, saj je tudi velika ljubiteljica morske hrane, dolgih večernih sprehodov po plaži in seveda čofotanja po vodi.

23-letnica, ki je od vseh stvari na svetu, tako pravi, najbolj ponosna na svojega sinka, ima še nekaj zanimivih hobijev, za katere se vedno najde čas, pravi. Ljubi hitre avtomobile in živali, še posebej rada pa ima hišno ljubljenko, želvo, s katero se večkrat, kot da bi imela kužka, odpravi tudi na sprehod.

Mimoidoči so nemalokrat začudeni, a Urša pravi, da se je na takšno in drugačno pozornost že navadila in da z veseljem ostaja v medijskem svetu. Tokrat predvsem kot nova pevka na slovenski sceni, ki se je lotila zvrsti, ki jo sicer s strani slovenskih izvajalcev le malokrat slišimo.

Posnela pa je tudi že srbsko različico pesmi Desetka, s katero se bo skušala predstaviti tudi pri naših južnih sosedih.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZvezdniški dvoboj: Monica Cruz in Beyonce Knowles
Naslednji članekNjuna romanca ni medijska potegavščina