Slovenska predstava bo namreč imela svojega. Ko je simpatična pevka in voditeljica prejšnji teden sporočila, da jo je Disney izbral za vodenje slovenskih predstav Disney Live! Mikijeva čarovnija, so se izrazi navdušenja in čestitke kar vrstili.

A Urška je z mislimi že pri zahtevnih pripravah na čarobne predstave, ki se bodo v ljubljanski Dvorani Stožice zvrstile med 18. in 20. januarjem. Disneyjeva čarovnija je Urško že povsem prevzela, kot lahko vidite tudi iz svežih fotografij s pravljičnim pridihom.

»Te fotografije, ki jih je posnel Matic Kos, je navdihnila prav Mikijeva čarovnija in se mi zdijo res čarobne. Zahvaljujoč odlični ekipi smo posneli celo serijo fotografij v duhu Disneyjevega pravljičnega sveta,« je dejala Urška Majdič, ki bo z vajami za vodenje predstave z Disneyjevo ekipo začela že to nedeljo.

Družinske predstave takšnega formata v Sloveniji še ni bilo. Potujoča Disneyjeva karavana, ki je gostovala že po vsem svetu, bo Ljubljano obiskala s šestimi tovornjaki, s seboj pa bodo pripeljali prav vse: od najmanjše žarnice pa do vseh čarovniških pripomočkov. Predstava je namreč polna čarobnih trikov. Izvirni Disneyjevi junaki, ki bodo Slovenijo obiskali prvič, bodo na odru izvajali trike s pomočjo vrhunskega čarodeja. Najmanjši čarovniški pripomoček bo jabolko, ki ga starka ponudi Sneguljčici, največji pa posebna ploščad za iluzijo lebdenja, ki bo Aladinovo princeso Jasmino popeljala na potovanje z letečo preprogo.

Na svoj račun bodo prišli prav vsi, ki so se kadarkoli čutili povezane z Disneyjevim čarobnim svetom. Deklice bodo gotovo navdušili najbolj pravljični prizori Disneyjevih princesk, malčki bodo uživali v Mikijevih navihanih čarovnijah, starejši ljubitelji Disneyjevih filmov pa bodo gotovo prepoznali vse nepozabne prizore, oživljene na odru kot še nikoli doslej. Predstava bo sinhronizirana v slovenščino, da bodo lahko v njej uživali tudi najmlajši. Urška Majdič zagotavlja, da bo koga izmed slednjih povabila na oder, da bo lahko čaral skupaj z Mikijem.

Več informacij o vstopnicah in predstavi najdete na www.disneylive.si, na Facebook strani https://www.facebook.com/DisneyLiveSlovenia in na www.eventim.si.


Zadnje novičke

Prejšnji članekKdo so letošnji nominiranci za oskarja?
Naslednji članekFoto: Demi Lovato: Pridno snema nove pesmi!